Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 01-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 07/01/99

Persberichten 1 juli 1999/

Politieberichten

Helmond: Vernieling
Op woensdagavond om 18.30 uur is op de Matthijs Vermeulenstraat een 11-jarige jongen uit Helmond aangehouden. Kort daarvoor had hij drie brievenbussen aan de Matthijs Vermeulen-straat vernield. Na verhoor aan het politiebureau is hij overgedragen aan zijn moeder.

Helmond: Mishandeling
Een onbekende heeft woensdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur op de Horst een 11-jarig meisje uit Helmond met een luchtbuks beschoten. Zij fietste daar richting Aarle-Rixtelseweg. Gekomen ter hoogte van de verkeerslichten werd zij toegeroepen door een aantal jongeren die daar stonden. Een van hen had een langwerpig voorwerp in zijn hand. Thuis gekomen klaagde het meisje over hoofdpijn. Donderdagmorgen is zij voor behandeling naar het Elkerliekziekenhuis gegaan. Daar werd bij haar een kogeltje onder haar haargrens verwijderd. Zij bekwam een klein hoofdwondje.

Helmond: Diefstal uit woning
Tussen woensdagavond 22.30 uur en donderdagmorgen 6.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Parnassiasingel te Helmond. Onbekend is hoe men de woning is binnengedrongen. Uit de woning zijn geld, persoonsbescheiden, een fototoestel en sleutels weggenomen.

Helmond: Diefstal collectegeld
Woensdag 30 juni is tussen 12.00 en 23.45 uur, een diefstal gepleegd bij een restaurant aan de Deurneseweg. Vanaf de counter zijn bij de kassa, twee collectebussen weggehaald. De bussen, doorzichtige huisjes, bestemd voor Ronald Mac Donald, waren met kabeltjes aan de counter bevestigd. De dader heeft de kabeltjes doorgeknipt en de bussen met een geschatte inhoud van 300 gulden, weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie