Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 01-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 07/01/99

Persberichten 1 juli 1999/

Berichten uit Eindhoven

Eindhoven: Insluiper gepakt
Woensdagmorgen is door de politie een 19-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden. De jongen wordt er van verdacht in verschillende woningen in Eindhoven en directe omgeving te zijn binnengeslopen. De politie had de knaap al sinds half mei in de smiezen. Zijn gebruikte werkwijze was om bij mensen met een smoes aan te bellen. Vaak vroeg hij de weg of een fietspomp te leen. In veel gevallen zag hij dan kans een portemonnee uit de woning mee te nemen. De jongen was altijd keurig netjes gekleed. Bij zijn aanhouding trof de politie enkele vooroorlogse Duitse Marken bij hem aan. Het woninginbrakenteam van de politie dat de zaken van de insluiper onderzoekt, denkt dat meer mensen dan bij hen bekend het slachtoffer is geworden van de insluiper. Getuigen of eventuele slachtoffers kunnen contact opnemen met het woninginbraken-team van de politie tel. 040 2330993.

Eindhoven: Autodief gepakt
Donderdagmorgen om 00.20 uur is door de politie op de Wilhelminaplein een 30-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man reed op de Willemstraat in een auto en voerde verkeerde verlichting. Toen de agenten de auto wilden controleren sprong de chauffeur uit de auto er ging er vandoor. Hij werd snel achterhaald en aangehouden. De auto bleek kort daarvoor in de Willemstraat te zijn gestolen.

Eindhoven: Autodiefstal
Op de Meerenakkerweg is in de nacht van woensdag op donderdag een bordeaux rode Nissan Maxima met het kenteken JN-NJ-57 gestolen.

Eindhoven: Hardnekkige "roodrijder"
Donderdagmorgen om 11.30 uur werd op de Vestdijk een 36-jarige Eindhovenaar bekeurd, omdat hij daar met zijn auto door rood reed. Bij de controle constateerden de agenten dat de man nog drie andere boetes met een gezamenlijke waarde van f. 630,- open had staan. Ook die boetes betrof het rijden door rood. De man heeft op het politiebureau zijn geldboetes voldaan waarna hij weer verder kon.

Informatie : Pieter van Hoof tel. 040 2330960

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie