Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VNU versterkt positie marketing informatiediensten

Datum nieuwsfeit: 01-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VNU

01/07/99

VNU VERSTERKT POSITIE MARKETING INFORMATIEDIENSTEN IN FRANKRIJK DOOR OVERNAME VAN ADDE


VNU Business Information Europe heeft haar positie als aanbieder van marketinginformatiediensten in Frankrijk verder versterkt met de overname van ADDE. De marketinginformatiediensten van VNU Business Information Europe opereren onder de naam Claritas.

ADDE is een onderneming die gespecialiseerd is in geodemografische informatie en software-applicaties voor marketingdoeleinden. De omzet bedroeg in 1998 FRF 52 miljoen (EUR 7,7 miljoen). Er werken ongeveer 75 mensen. De overname van ADDE betekent voor Claritas France een aanzienlijke verbetering en uitbreiding van het dienstenpakket.

Claritas is met haar marketinginformatiediensten actief in tien Europese landen en in de Verenigde Staten. Claritas levert haar klanten informatie over consumentengedrag, geodemografische informatie en -systemen en database marketingdiensten.

© VNU

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie