Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Flevolandse stedenroute

Datum nieuwsfeit: 02-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

PROMOTIE ACTIVITEITEN

Flevoland is ervoor gemaakt

Met een promotie campagne over de jongste provincie van Nederland, onder de slogan: "Flevoland is ervoor gemaakt" verschijnen er twee jaar lang diverse advertenties in het dagblad Telegraaf. Er is, en wordt nog steeds, hard gewerkt aan de ontwikkeling van Flevoland. Het beeld dat men in het algemeen heeft van Flevoland is niet meegegroeid. Vooroordelen neem je niet zo gemakkelijk weg. Je kunt wel heel hard roepen dat het in Flevoland geweldig wonen, werken en ondernemen is, maar eerst zien en dan geloven is over het algemeen het motto van de nuchtere Nederlanders. Daarom nodigen wij met deze campagne de mensen uit om zelf Flevoland te komen beleven. Elke twee maanden heeft de campagne een thema en daaraan verbonden een typische Flevolandse activiteit. Zo kunnen de mensen zelf ervaren dat Flevoland ongekende mogelijkheden heeft.

Verwelkom de zomer op Sunsation 1999 of maak een gratis stedenroute door Flevoland Sunsation is een jaarlijks evenement met poëzie, theater, muziek en beeldende kunst, ter gelegenheid van het begin van de zomer. Het wordt dit jaar gevierd op zaterdag 19 juni, van 4:30 tot 8:30 uur in het prachtige 'Observatorium van Robbert Morris' halverwege de Swifterringweg ten noordoosten van Lelystad. Gasten zijn onder andere Gust Gils, Jan Wolkers, Herman Pieter de Boer en Simon Vinkenoog. We voorspellen u alvast een spectaculair ontwaken, dus zorg dat u op tijd bent. De eerste 100 wakkere bezoekers krijgen bij inlevering van de originele advertentie ter plekke een prachtige dichtbundel, gesigneerd en wel.

Op vrijdag 2 juli is er nog een bijzondere gelegenheid om met Flevoland kennis te maken. Maximaal 200 mensen kunnen die dag gratis per bus de Flevolandse Stedenroute volgen, zoals die ook beschreven staat in het boekje 'De Rode Draad door Flevoland'. Dit boekje over een halve eeuw stedenbouw in Flevoland krijgt u er gratis bij. U kunt zich per e-mail opgeven bij: (rijpert@flevoland.nl)


© Provincie Flevoland - Laatste wijzigingen op deze website: 14 juni
1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie