Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Officiele opening stadsdeelhuis Amsterdam-Noord

Datum nieuwsfeit: 02-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

persbericht

Officiele opening stadsdeelhuis

Officiële opening

Op vrijdag 2 juli wordt om 15.00 uur het nieuwe stadsdeelhuis van stadsdeel Amsterdam-Noord officieel geopend. In een bijzondere vergadering van de stadsdeelraad wordt het stadsdeelhuis als 'huis der gemeente' aangewezen. Stadsdeelvoorzitter Hans Oosterbaan en loco-burgemeester Duco Stadig verrichten daarbij de openingshandeling. Aansluitend is er een receptie vanaf 16.00 uur.

Tijdens deze receptie reikt stadsdeelvoorzitter Hans Oosterbaan de eerste exemplaren uit van het fotoboek 'Noord Nu' aan de geïnterviewde Noord-Amsterdammers. Het fotoboek is een speciale uitgave ter gelegenheid van de opening van het stadsdeelhuis.

Open dag

Op zaterdag 18 september is er een open dag. In en rondom het stadsdeelhuis kunnen inwoners door middel van allerhande presentaties zich een beeld vormen van wat het stadsdeel doet.

Stadsdeelhuis

Op 28 mei zijn de stadsdeelraad en de stadsdeelorganisatie verhuisd naar het nieuwe stadsdeelhuis. Het gebouw is ontworpen door architectenbureau Van Overhagen uit Utrecht. Nieuw is het servicecentrum. Hierin zijn burgerzaken, het voormalige Vergunningen-Servicebureau en de leerplichtambtenaren bij elkaar gebracht. Bijzonder in het gebouw is de toepassing van vergaande energiebesparende maatregelen. Het stadsdeelhuis is het eerste markante gebouw in het toekomstige centrumgebied Amsterdam-Noord.

Het nieuwe adres van het stadsdeelhuis: Buikslotermeerplein 2000, 1025 XL.

Het postbusnummer en de telefoon- en faxnummers blijven hetzelfde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie