Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

E*Norm geautoriseerde Inprise Partner voor e-commerce

Datum nieuwsfeit: 02-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
E*Norm eerste geautoriseerde Inprise Enterprise Solution Partner voor e-commerce oplossingen

E*Norm boekt reeds resultaat met Inprise technologie

Amstelveen, 2 juli 1999 - Inprise Corporation (Nasdaq: INPR) heeft een overeenkomst gesloten met E*Norm, die erin voorziet dat E*Norm volwaardig Inprise Enterprise Solution Partner is voor de complete CORBA- en Java-productlijn van Inprise. Daarmee is E*Norm de eerste geautoriseerde onderneming die e-commerce-oplossingen op basis van Inprise-technologie realiseert.

E*Norm is gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van de ontwikkeling van softwarearchitecturen gebaseerd op Java- en Corba-technologie, en houdt zich bezig met het ontwikkelen van online business-strategieën, online marketingconcepten, websites en toepassingen van electronic business. E*Norm onderscheidt zich op de markt door het bieden van het hele spectrum aan diensten die nodig zijn bij het ontwikkelen van succesvolle e-commerce-projecten. Daarbij combineert E*Norm de expertise en knowhow van software-engineers met de ervaring van online business consultants en de inventiviteit van interactieontwerpers.
E*Norm heeft reeds twee projecten op basis van de zeer recente Inprise JBuilder3-technologie voltooid. In het ene project stond een e-commerce-toepassing centraal. E*Norm ontwikkelde een Interpay-gecertificeerde applicatie om online betalingen te verrichten. Door het toepassen van Java- en CORBA-componenten is deze oplossing ook te gebruiken voor andere projecten. Het tweede project richtte zich op de ontwikkeling van een content management-omgeving voor het integraal beheer van websites en intranetomgevingen. Deze omgeving, Xenakis, wordt door E*Norm ingezet bij een drietal andere projecten.
Marcel Timmers, Inprise Countrymanager Benelux zegt over E*Norm: "Onze klanten hebben behoefte aan gekwalificeerde partners die hen op organisatorisch-, technisch- en marketingvlak begeleiden bij het realiseren van succesvolle e-commerce trajecten.
Naast het toepassen van Java en CORBA zien wij de binnen een project gebruikte methodologie als kritieke succesfactor bij het realiseren van e-commerce toepassingen. E*Norm heeft met haar Online Business Strategy-methodologie bewezen een volwaardig partner te zijn voor ons, maar ook voor onze klanten. E*Norm biedt binnen een zeer kort tijdsbestek een geïntegreerde elektronische oplossing, compleet met een strategie voor de implementatie. Doordat E*Norm over een zeer doordachte aanpak beschikt en veel ervaring met CORBA en Java heeft, kan het bedrijf toegevoegde waarde bieden op het gebied van commerce-oplossingen voor onze klanten." Herber de Ruijter, Directeur bij E*Norm, zegt over het partnership: "Wij zijn enthousiast over deze samenwerking. De geavanceerde technologie van Inprise sluit aan bij de doelstellingen van E*Norm om innovatieve e-businessoplossingen te realiseren voor klanten. Deze markt is zich enorm aan het ontwikkelen en het is daarbij van groot belang om op technologisch gebied voorop te lopen."
E*Norm
E*NORM is opgericht om als full-service internetpartner organisaties snel inzicht te geven in de kansen die internet en e-commerce strategisch bieden, en in de consequenties van deze toepassingen voor bestaande businessmodellen en achterliggende processen en systemen.
E*NORM combineert vier elementen die nodig zijn om snel en succesvol een e-commerce oplossing te implementeren: online business consultancy, online-marketing expertise, webarchitectuur en kennis op het gebied van internet-technologie. E*NORM biedt haar concepten en expertise aan in de vorm van consultancy en projecten.
E*NORM maakt vanaf haar oprichting in september 1998 onderdeel uit van 4BB IT Partners en heeft inmiddels 32 medewerkers.
E*NORM: www.e-norm.com
Inprise
Inprise is één van de toonaangevende leveranciers van hoogwaardige software en services die het ontwikkelen, ontsluiten en beheren van complexe enterprise-applicaties vereenvoudigen. Voorheen stond het bedrijf bekend als Borland, onder welke naam het een leidinggevende positie heeft opgebouwd met haar productserie van Rapid Application-ontwikkeltools en schaalbare middleware-technologie voor Desktop, Client/Server, Internet/intranet en Enterprise Systems. Inprise biedt een integratie van deze producten met applicatiemanagementproducten. De producten worden ondersteund door een uitgebreide serviceorganisatie voor Consulting, Training, Technical Support en Partner Programs. Inprise is als Borland opgericht in 1983 en heeft wereldwijd ruim 900 werknemers. Het hoofdkantoor staat in Scotts Valley, in de Amerikaanse staat Californië.
Inprise: www.inprise.com
Voor meer
informatie:                                                                                         Voor meer persinformatie:
Inprise
Corporation                                                                                                  Lammers van Toorenburg Benelux PR
Wim Hoek, Marketing Manager
Benelux                                                               Francine Loos
Telefoon: 020 503
5100                                                                                          Telefoon: 030 656 5070
Fax: 020 503
5170                                                                                                   Fax: 030 656 5473

  E-mail: francine@lvtpr.nl

 
E*Norm, the e-business company
Herber de Ruijter
Telefoon: 030 639 4206
Fax: 030 639 4222

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie