Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste plaatsing zonneboileractie Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 02-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Schakel voordelig de zon in!

Eerste zonneboiler geplaatst in kader van Zonneboileractie

Wethouder Andries Heidema (milieu) en de directeur leveringsbedrijf Michiel Olij van Energiebedrijf Delfland stelden op vrijdag 25 juni jl. de eerste zonneboiler in het kader van de Zonneboileractie 1999 officieel in gebruik. De eerste zonneboiler is geplaatst bij de familie Van Burg/Den Broeder aan de Hoekerkade in Zoetermeer.

De zonneboileractie 1999 is een gezamenlijk initiatief van Energie Delfland, de gemeenten uit het verzorgingsgebied, vijf erkende installateurs en drie fabrikanten. Tijdens deze actie kunt u een zonneboiler aanschaffen met extra subsidie. De actie loopt van mei tot en met september dit jaar. De gemeenten, het rijk en Energie Delfland verlenen de subsidies.

Voordeel
De actie sprak de familie Van Burg/Den Broeder aan door de vaste prijs die de installateurs rekenen en omdat het aanvragen van de subsidies hen uit handen werd genomen. Het grote voordeel van een zonneboiler is voor hen het besparen van gas door met gratis zonne-energie hun water te verwarmen. Ze belden þnet als al 730 anderen hebben gedaan- Energie Delfland voor een gratis informatiemap. Na het invullen en terugsturen van de aanmeldingskaart uit deze map kwam de installateur een vrijblijvende offerte opstellen. "We stoken zuinig en scheiden al jaren ons afval. Waar mogelijk gebruiken we spaarlampen, maar we hechten wèl aan comfort", aldus de familie Van Burg/Den Broeder. Een zonneboiler is dus een passende oplossing. "We leveren niets in aan comfort, maar gebruiken wel schone én gratis energie!"

Voor meer informatie over de actie: Energie Delfland, telefoon 0800-1978.

Gemeente Zoetermeer © juli 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie