Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Manifestatie internationaal jaar van de Ouderen 1999

Datum nieuwsfeit: 03-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Datum: 2-6-1999

Bron: Internationaal jaar van de Ouderen 1999
Onderwerp: Manifestatie internationaal jaar van de Ouderen 1999

REGIONALE MANIFESTATIE INTERNATIONAAL JAAR VAN DE OUDEREN 1999

Het jaar 1999 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot: Internationaal Jaar van de Ouderen: "naar een samenleving voor alle leeftijden".

Door de ouderenorganisaties van de gemeenten Beesel, Belfeld en Tegelen is besloten tot een regionale viering op zaterdag 3 juli 1999 in het Openlucht-theater "De Doolhof" te Tegelen. Dit theater heeft zitplaatsen voor 3.500 mensen.

Er is door het comité een programma opgesteld van een manifestatie. Daarnaast zal er in en rond het theater een info-markt voor (jongere) ouderen gehouden worden, die gericht zal zijn op alle prettige dingen, die met het ouder worden te maken hebben, zoals sportscholen, reisbureaus, gildeproject, heemkundegroepen met plaatselijke geschiedenis, bus Nederlandse Spoorwegen, hobby-clubs en schilderclubs, ouderenpostzegels, musea, vrijwilligers-projecten, aanbieders van cursussen, schoonheids- en kappers-demonstraties en anderen.

Voor meer informatie:
077-3737777

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie