Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Topattracties op Etten-Leurse zomerkermis

Datum nieuwsfeit: 03-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Topattracties op Etten-Leurse zomerkermis

De kermis in het centrum van Etten-Leur vindt plaats van zaterdag 3 juli tot en met woensdag 7 juli aanstaande. De attracties staan op het verlaagde plein bij de Markt, in de Oude Bredaseweg en in de Anna van Berchemlaan. Technische hoogstandjes als Love Machine, Move It en Pirate Adventure staan opgesteld naast de altijd populaire bot-sauto's, draaimolens en behendigheidsspellen. En natuurlijk ontbreken de diverse eetge-legen-heden niet: van palingwagen tot nougatkraam en van suikerspin-nenverkoop tot oliebollenkraam. In totaal telt de Etten-Leurse kermis 40 attracties van topniveau. Dat wordt dus "meema-ken en meedoen!".

Evenals voorgaande jaren is er een kermisloterij, waarmee grote prijzen te winnen zijn. Bezoekers van de diverse attracties krijgen steeds gratis loten uitgereikt. Op dinsdag 6 juli kunnen de loten worden ingeleverd in de speciale ton bij de attractie Las Vegas. 's Avonds om ongeveer 21.30 uur maakt wethouder A. Vermeulen de prijswinnaars bekend. De winnaars dienen wel zelf aanwezig te zijn om in aanmerking te kunnen komen voor de prijs.

Maar er is meer... Op maandag 5 juli zijn er tussen 15.30 - 16.30 uur en tussen 19.00 - 20.00 uur optredens van de Teletubbies. Ook op maandag is er een grootse laser- en vuurwerkshow in het Oderkerkpark om 23.00 uur. De laatste kermisdag, woensdag 7 juli, heet traditiegetrouw familiedag. Op deze slotdag zijn er diverse verrassingskor-tingen voor het hele gezin.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie