Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Clubraces met Internationaal tintje op Circuit Zandvoort

Datum nieuwsfeit: 03-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Circuit Park Zandvoort

23 June 1999

Clubraces met Internationaal tintje

De Nederlandse Autorensport Vereniging en de Historische Auto Ren Club organiseren zondag 4 juli clubraces op het Circuit Park Zandvoort. Zaterdag 3 juli zijn er vanaf half tien de kwalifictaietrainingen, terwijl er om kwart voor vijf een wedstrijd voor het Deens toerwagenkampioenschap wordt verreden. Zondag 4 juli worden er maar liefst negen races verreden. Het programma begint om tien uur en duurt tot circa half vijf.

Het internationale tintje zit in deelname vanuit Denemarken en Engeland. Het Deens toerwagenkampioenschap rijdt twee ronden voor de titelstrijd, terwijl vanuit Engeland de Goodyear Maranello Ferrari Challenge-rijders op zondag 4 juli twee races rijden. De Nederlandse inbreng komt van de Compact Cars, de historische formulewagens, de Super Car Cup, de historische toerwagens en GT's, een ronde voor het Nederlands kampioenschap in de Vege Sierra Cup, terwijl de racedag wordt besloten met een wedstrijd in de MG-Competitions.

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met:

Dirk Buwalda
media@circuit-zandvoort.nl

Tel. 023 - 5 740 760
Fax. 023 - 5 740 761

© Copyright 1999, Circuit Park Zandvoort

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie