Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Transfer nieuws van MVV Maastricht

Datum nieuwsfeit: 03-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Actueel nieuws over MVV Maastricht

Transfernieuws.

Rob Nuyts (21) en Thomas Caers (26) spelen het komend seizoen voor MVV. Rob Nuyts tekende een tweejarig contract met een optie voor nog 2 seizoenen. De van SK Lommel afkomstige middenvelder trainde aan het einde van het vozarig seizoen aan met de selectie van MVV mee. Onder Walter Meeuws behoorde hij tot de vaste kern van SK Lommel. Na een kuitbeenbreuk die hem 10 maanden buiten de lijnen hield kreeg hij van de nieuwe trainers Lei Clijsters en Jos Daerden nooit het vertrouwen dat Walter Meeuws hem gaf. De uit Geel afkomstige Nuyts speelde enkele jaren gelden nog samen met de huidige MVV-doelman Hans Spillmann bij Verbroedering Geel. Ook de andere aanwinst is geboren in Geel. Thomas Caers speelde de afgelopen 2 jaren als linker vleugelverdediger bij AA Gent. De club waar ooit Kees Schapendonk speelde nadat hij bij MVV furore maakte. Onder trainer Jan Boskamp speelde Caers nagenoeg alle wedstrijden. Daarvoor speelde hij bij Westerloo onder, alweer een ex-MVVer, Barry Hulshof. Hij is dus gewend aan Nederlandse trainers en verwacht veel van het huidige seizoen. Thomas Caers is voor de duur van 1 jaar gehuurd van AA Gent verder heeft MVV een optie tot koop. Naast deze 2 spelers zullen maandag 5 juli ook Theo Snelders (35) en Bobby Kociski (20) hun opwachting maken binnen de selectie van MVV. Doelman Snelders zal de concurrentie aangaan met het Hans Spillmann. Hij tekende een 2 jarig contract na 9 jaar Schotland (Abberdeen en Glasgow Rangers). De Zweed Bobby Kociski tekende een twee jarig contract met een optie voor nog een jaar. Deze multi-inzetbare spelers is 2-benig en kan zowel op het middenveld als in de aanval gepositioneerd worden. Edick Kortchaguin (gehuurd van PSV) behoord ook dit jaar tot de selectie van MVV.

Minder positief nieuws is er te melden over Husseyin Karapinar. De jonge Belg die voor de winterstop als vaste rechter middenvelder fungeerde blijft last ondervinden van een onwillige buikspier. Ook naar maanden van rust zijn de klachten niet verdwenen. Maandag 5 juli zal hij geopereerd worden. Zijn revalidatie zal minimaal 3 maanden in beslag nemen.

Volgens een optimistische MVV-trainer Wim Koevermans is zijn selectie bijna rond. Samen met de uit de jeugd overgekomen spelers gaat hij de voorbereiding op het nieuwe seizoen in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie