Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Etten-Leurs zwembad De Banakker gaat zomerseizoen in

Datum nieuwsfeit: 05-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Etten-Leurs zwembad De Banakker gaat zomerseizoen in

De vakantietijd breekt weer aan! Van 5 juli tot en met 22 augustus aanstaande gelden er speciale zomeropeningstijden voor het SportCentrum De Banakker aan de Frederik van Eedenstraat in Etten-Leur. De deuren van het zwembad staan in de vakantie elke dag open van 10.00 - 18.00 uur. Lekker spetteren en spelen in de binnenbaden. Bij mooi weer is bovendien het verwarmde buitenbad open. Op die dagen kunt u binnen terecht tot 17.00 uur. In de vakantie vervalt het leszwemmen, dus er is alle dagen gelegenheid voor onbeperkt vrijzwemmen. Voor degenen die graag banen zwemmen zijn er twee tijdstippen beschikbaar: op dinsdag van 19.00 - 20.00 uur en op woensdag van 7.00 - 8.30 uur. Alleen in de week van 5 juli tot en met 9 juli is het instructiebad gesloten en is het wedstrijdbad beperkt open in verband met onderhoudswerk.

Extra voordelig zomerabonnement
Aan de kassa van het SportCentrum De Banakker zijn de extra voordelige zomerabonnementen te koop. Het abonnement is geldig van 5 juli tot en met 22 augustus aanstaande. Een gezinskaart kost Hfl. 135,-- (ongeacht de gezinsgrootte). De prijs van een persoonlijk abonnement is Hfl. 45,--. Bij het aanvragen van een zomerabonnement dient u een recente pasfoto mee te brengen.

Zwemmen plus...
Natuurlijk kunt u de gehele zomer gebruik maken van alle recreatieve voorzieningen in SportCentrum De Banakker. Een balletje slaan op de midgetgolfbaan of duiken naar de bal op de beach-volleybalvelden. U kunt ook kiezen voor de rust van de whirlpools en de zonnebanken. In de zwemmersbar kunt u terecht voor een lekkere snack, want een dagje Banakker maakt hongerig. Zonder abonnement bedraagt de entreeprijs Hfl. 4,-- per persoon. De fietsen en bromfietsen kunnen alle dagen van 10.00 - 18.00 uur bewaakt worden gestald bij het zwembad. Dit kost twee kwartjes per dag. Samen met het zomerabonnement kunt u voor Hfl. 5,- per persoon tevens een abonnement voor de fietsenstalling aanschaffen. Voor meer informatie over zwemmen in Etten-Leur kunt u terecht bij de kassa van SportCentrum De Banakker (tel. 076 - 5013772).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie