Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 05-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 5 Juli

MISHANDELING

Een inwoner van Sint Anthonis heeft zondag bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Hij kreeg in de nacht van zaterdag op zondag ruzie met een man in een horecagelegenheid in Sint Anthonis. Het slachtoffer is geslagen met een kapot flesje waardoor hij flinke verwondingen in zijn gezicht op liep. In het ziekenhuis zijn de diverse sneeen met 17 hechtingen gehecht. De naam van de verdachte is bij de politie bekend. Hij zal deze week worden gehoord. Een inwoner van Cuijk heeft zondagmiddag eveneens aangifte van mishandeling gedaan. Hij liep zondagmorgen rond 02.30 uur met een groep vrienden over de Grotestraat in Cuijk toen enkele personen die daar op een bank zaten een opmerking maakte tegen een vrouw. Het slachtoffer en zijn vrienden spraken de mannen hierop aan. Vervolgens werd het slachtoffer door meerdere verdachten aangevallen en kreeg hij verschillende klappen en trappen te verwerken. Door tussenkomst van zijn vrienden stopte de vechtpartij. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen i.v.m. verwondingen in het gezicht en gekneusde ribben. De politie stelt een onderzoek in.

ONDER INVLOED

Een 57 jarige inwoner van Cuijk is zondagavond op de Dorpsstraat in Oeffelt bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. Surveillerende agenten zagen dat de man op de rotonde in Oeffelt linksom de rotonde opreed. Tijdens de controle bleek hij onder invloed van alcohol te zijn. Na de ademanalyse kreeg hij een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

DIEFSTAL AUTO

In de nacht van zondag op maandag is in Velp een rode Opel Kadett, kenteken RX-74-TX gestolen. De auto stond geparkeerd aan de Oude Maasdijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie