Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Culturele Raad Maassluis vergadert

Datum nieuwsfeit: 08-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: E.158
Datum:5 juli 1999

Culturele Raad Maassluis vergadert op 8 juli

Op donderdag 8 juli 1999 is er een openbare vergadering van de Culturele Raad Maassluis. De vergadering wordt gehouden in de Buyszaal en begint om 20.00 uur.

Op de agenda van deze vergadering staan onder andere de volgende onderwerpen:

* Stand van zaken Culturele Raad Nieuwe Stijl
* Evaluatie Anjercollecte

* Informatie Rotterdam Cultuurregio 2001
* Stand van zaken nieuwe bibliotheek
* Subsidie-verzoek van Rijnmond Theater Producties voor een showprogramma met als titel Rhythm Theater Pub

Inspreken
Vóór de behandeling van de agenda bestaat de gelegenheid voor niet-leden van de CRM om gedurende 5 minuten te spreken over onderwerpen die op de agenda zijn vermeld. Het is niet-leden niet toegestaan om te spreken over keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen. Ten aanzien van de behandeling van de ontwerp-, gemeente- en bedrijfsbegrotingen en de daarbij behorende investeringsprogramma's geldt de restrictie dat uitsluitend mag worden ingesproken over de in deze bescheiden opgenomen aangelegenheden die behoren tot de taak van de Culturele Raad Maassluis.

Vragenhalfuur
Om 20.00 uur is er voor ieder gelegenheid aan de leden van de Culturele Raad Maassluis vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van deze raad behoren.

Ter inzage
De bij de agendapunten behorende stukken zijn voor iedereen in te zien in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagavond en zaterdag kunnen geïnteresseerden de map met stukken inzien in de openbare bibliotheek aan de Uiverlaan.

Laatste wijziging: 05 July 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie