Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 06-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 6 Juli

GESTOLEN AUTO AANGETROFFEN

Vannacht heeft de politie op de Honderdmorgensedijk tussen Vught en Den Bosch een gestolen auto aangetroffen. De auto, een maandag in Ammerzoden gestolen Mercedes, lag met draaiende motor in een sloot. Het interieur was compleet gestript; dat wil zeggen dat alle stoelen, bekleding, het dashboard en meer was verwijderd.

RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Ericastraat in Sint Michielsgestel is vannacht een 29-jarige man uit die plaats betrapt op rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod.

BROMFIETSERS GEWOND

Vanochtend vroeg trof de politie op de Esscheweg in Boxtel een man aan die met zijn brommer tegen een boom was gereden. De man, een 25-jarige Gestelaar, werd met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is onbekend. Een paar uur later kreeg de politie de melding van een gewonde bromfietser op de Molenstraat in Helvoirt. Daar bleek een 18-jarige jongen uit Oisterwijk met zijn brommer door onbekende oorzaak onderuit gegaan te zijn. Het slachtoffer werd met een hersenschudding en wat schaafwonden overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg.

DIEFSTAL VAN BOUWTERREIN

Afgelopen weekend is vanaf een bouwterrein aan de Dufourstraat in Boxtel een aantal onderdelen van een transportmixer weggenomen. Het gaat om een 50 meter lange krachtkabel, een waterslang, een expansievat en twee specieslangen. De waarde van de goederen loopt in de duizenden guldens.

INBRAAK IN AUTO

In de Dorpsstraat in Vught is maandagavond ingebroken in een auto. Na het inslaan van een ruit werd een autoradiocassetterecorder weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie