Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie nominaties voor naam inzamelwagen Het Goed Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 06-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hoogeveen


6 juli 1999

Drie nominaties voor naam inzamelwagen Het Goed

Uit 113 inzendingen heeft de jury gisteren drie namen gekozen die in aanmerking komen voor de prijs rond de nieuwe inzamelwagen van Het Goed. Het zijn De Kringloper, Geef me de 5 en De Restgoedwagen. De eerste naam is door twee mensen genoemd, de tweede door drie en de derde door één persoon.

De bedenkers zijn al persoonlijk uitgenodigd voor de prijsuitreiking donderdag a.s. Het zijn D. v.d. Beld en B. Fidom uit Hoogeveen, H. Dekker uit Musselkanaal (allen Geef me de 5), A. Labordus-Winkelman en A.P. van Loobergen uit Hoogeveen (De Kringloper) en M. van Steen-v.d. Vaart uit Noordscheschut (De Restgoedwagen).

De jury bestaat uit gedeputeerde voor milieu Joh. Dijks, wethouder M. Leistra, leerkracht en milieupublicist H. Moorlag en J. Wessels, bedrijfsleider Het Goed in Hoogeveen. De prijs bestaat uit een verzorgd dagje uit naar Zwolle, inclucief een bezoek aan Ecodrome. De winnende naam maakt de jury donderdag 8 juli bekend tijdens de prijsuitreiking. De nieuwe inzamelwagen van Het Goed gaat vanaf 6 september de huidige 'Dubbel-10' vervangen.

© Copyright Gemeente Hoogeveen, 1997, 1998, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie