Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 06-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Laarbeek/gemert 07/07/99

Persberichten 6 juli 1999/

Politieberichten

GEMERT:
In de nacht van maandag 05 op dinsdag 06 juli werd ingebroken in een aan de Dr Douvenstraat in Gemert geparkeerde personenauto. Uit de auto werden onder andere een kinderwagen van het merk Chicco en een donkerblauwe luiertas gestolen.
De politie wil graag contact met getuigen van deze autoinbraak, die onbevoegden hebben zien sjouwen met een kinderwagen enlof luiertas. Telefoon politie Gemert-Laarbeek: 0492-391200.
BAKEL,
In de nacht van maandag 05 op dinsdag 06 juli werd op diverse plaatsen in Bakel in schuren ingebroken.
Op de Helling werd van een schuur het slot geforceerd, waarna twee fietsstoeltjes worden ontvreemd.
Op een ander adres aan de Helling werd geprobeerd het slot van een schuur te forceren. Dit is niet gelukt. Wel is vanuit de tuin bij de woning en passant enig wasgoed van de waslijn gestolen. Op de Hilt van de deur van een schuur achter een woning geforceerd. Uit deze schuur werden vervolgens diverse elektrische gereedschappen gestolen.
Uit een schuurtje achter een woning aan de Grotelscheheide werden een fiets van het merk Long-Term, kleur groen, gestolen, nadat eerst de schuurdeur was geforceerd.
BEEK&DONK:
op dinsdag 06 juli, om en nabij 06.45 uur, ontstond een brandje In het motorcompartiment van een personenauto bij een woning aan de Plataan In Beek&Donk.
Direct na het starten zag de eigenaresse de rookwolken onder de motorkap uitkomen. Vermoedelijke oorzaak was een defect aan de carburateur. Het bleef bij schade in hot motorcompartiment dankzij het snelIe optreden van de brandweer van de gemeente Laarbeek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie