Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reaktie Vitesse op vertrek Machlas

Datum nieuwsfeit: 06-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vitesse Nieuws

Reaktie Vitesse op vertrek Machlas

Uit de mededelingen van Ajax inzake de overgang van Nikos Machlas naar de Amsterdamse club leidt Vitesse af dat Ajax en Machlas tot overeenstemming zijn gekomen. Al eerder kwamen Ajax en Vitesse tot een akkoord.

Vanmorgen (dinsdag 6 juli) ging Vitesse er echter van uit dat een transfer van de baan was omdat totale overeenstemming tussen de beide clubs en Machlas niet haalbaar leek.

"Kennelijk hebben contacten tussen Ajax en Machlas tot een doorbraak geleid. Gezien het feit dat aan alle financiele eisen van Vitesse wordt voldaan en het feit dat onze club zich verzekerd weet van een volwaardige opvolger in de persoon van Pierre van Hooijdonk, denken wij de continuiteit van de club optimaal recht te hebben gedaan. Wij wensen Nikos Machlas dan ook veel succes in zijn verdere loopbaan", aldus voorzitter Karel Aalbers.

Vitesse distantieert zich nadrukkelijk van uitspraken die zijn gedaan over de hoogte van de transfersom.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie