Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College Delfzijl per fiets door gemeente

Datum nieuwsfeit: 07-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

INFORMATIE

06-07-1999

College Delfzijl per fiets door gemeente

Het college van burgemeester en wethouders van Delfzijl gaat op woensdag 07-07-1999 en donderdag 08-07-1999 door de gemeente Delfzijl fietsen.

Op een sportieve manier willen zij met de ogen van een toerist hun eigen gemeente verkennen.

Zoals afgesproken tijdens het werkbezoek in Borgsweer op 17-03-1999 start het college om ongeveer 9.00 uur de fietstocht in Borgsweer. Via Termunterzijl, Termunten, Woldendorp, Wagenborgen, Meedhuizen en Farmsum eindigt de fietstocht de eerste dag om ongeveer 18.00 uur bij het Eemshotel in Delfzijl.

Onderweg zullen de collegeleden op diverse plekken stoppen voor een praatje en een natje en een droogje.

De tweede dag wordt er weer om ongeveer 9.00 uur opgestapt vanaf het Eemshotel. Dan worden de dorpen Uitwierde, Holwierde, Krewerd, Godlinze, Losdorp, Bierum en Spijk vanaf de fiets bekeken. Het gezelschap heeft het wegrestaurant Eemshaven in Losdorp als einddoel.

Het college heeft zich goed voorbereid. Wethouder de heer A.J. Huisman heeft zelfs een nieuwe fiets aangeschaft. De burgemeester de heer E. Haaksman wil onderweg niet geconfronteerd worden met pech en heeft voor de zekerheid zijn fiets naar de fietsenmaker gebracht voor een algehele inspectie.

__

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt mevrouw S. Schaap, telefoon 0596-639323.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie