Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Contract samenwerking stadsbanken Amersfoort ondertekend

Datum nieuwsfeit: 07-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

ms 7 juli 1999

Contract samenwerking stadsbanken ondertekend

De Stadsbank Amersfoort en de Volkskredietbank Hilversum vormen sinds 1 juli samen met de Volkskredietbank Almere een nieuw samenwerkingsverband onder de naam: Stadsbank Midden Nederland. Het was de beste manier om voortbestaan van de stadsbank te garanderen.

De Stadsbank Midden Nederland gaat werken vanuit drie kantoren: in Amersfoort, Hilversum en Almere. De gemeente Amersfoort blijft bestuurlijk medeverantwoordelijk voor de Stadsbank Midden Nederland door toetreding tot de stichting Volkskredietbank Hilversum.

Voor de mensen die steun zoeken bij de Stadsbank, verandert er niets. De Stadsbank blijft hulp aan mensen met problematische schulden helpen en persoonlijke leningen tegen een zo laag mogelijk tarief verstrekken. Iedereen kan nog steeds terecht in het gebouw aan de Hellestraat. In de toespraak ter gelegenheid van de ondertekening van de contracten, legde wethouder R. Boer er de nadruk op dat de dienstverlening aan de burgers door de samenwerking niet alleen is gewaarborgd maar zelfs nog wordt verbeterd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie