Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opknapbeurt wegen bedrijventerrein Isselt Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 07-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

ms 7 juli 1999

Opknapbeurt vijf wegen in Isselt

Vijf secondaire wegen op bedrijventerrein Isselt worden binnenkort gerenoveerd. Het gaat om de Natriumweg, de Nijverheidsweg-Noord, de Vanadiumweg, de Radonweg en de Fluorweg. Het ontwerp voor de aanpassing van de wegen kwam tot stand na inspraak door belanghebbenden. Het is de bedoeling dat het werk aan de wegen in november begint.

Op basis van een parkeeronderzoek en een enqute onder de bedrijven is een ontwerp gemaakt dat is aangepast op basis van de inspraak. Het definitieve ontwerp voor de wegen voorziet in 120 parkeerplaatsen. Dit echter zonder de groenstructuur aan te tasten. Omdat er verschillende bedrijven zijn die zwaar vrachtverkeer aantrekken, bleek het noodzakelijk te zijn om de verharding van de wegen te verzwaren. Ook worden de openbare verlichting en het groen gedeeltelijk vervangen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie