Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hans Kaashoek toegetreden tot directie Xerox Nederland

Datum nieuwsfeit: 07-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Hans Kaashoek toegetreden tot directie Xerox (Nederland) B.V.

Amstelveen, 7 juli 1999 ­ Met ingang van juni is Hans Kaashoek, General Manager Xerox Professional Services Noord-Europa, toegetreden tot de directie van Xerox (Nederland) B.V. als Directeur Professional Services. Kaashoek krijgt in zijn nieuwe functie de directe verantwoordelijkheid voor alle diensten van Xerox Professional Services en Xerox Business Systems. Ook is hij verantwoordelijk voor het geïntegreerde service-aanbod van Xerox met daarin alle diensten en oplossingen op het gebied van digitaal document management, facility management en projectrealisatie. Kaashoek blijft daarnaast actief als General Manager Xerox Professional Services Noord-Europa.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie