Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderwerpen woonconsument juli/augustus 1999

Datum nieuwsfeit: 08-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Eigen Huis

Nieuwste woonconsument home

In de woonconsument van juli/augustus 1999

Blijft het wilde wonen bij een wilde droom? De huidige grootschalige nieuwbouw oogst weinig waardering: te klein, te weinig grond, te eentonig. Nog vliegen die huizen weg, maar velen bekruipt het gevoel dat het beter zou kunnen. De uitgifte van losse kavels, waarop de koper kan bouwen wat hij wil, lijkt het nieuwe ideaal. Hoe reëel is die optie?

Huistemperatuur fijntjes geregeld
In de zomer werken aan de CV? Dat is zo gek nog niet. De prijzen zijn vaak lager en u heeft ruim de tijd om zich te oriënteren. Zo kunt u met de laatste regeltechnieken in elke kamer op het juiste moment de juiste temperatuur krijgen. U haalt er een hoop gemak en comfort mee in huis en voorkomt verspilling van energie.

Goed bezig met de keuken
Als u plannen hebt om uw keuken op te knappen, denk er dan eens over om dat te doen met hart voor het milieu. Dat hoeft niet eens zo veel duurder te zijn.

Beoordeel zelf het koopcontract van uw nieuwbouwhuis Als u een huis koopt, tekent u een contract. Hierin staan de rechten en plichten van u en de ondernemer. Met de aanwijzingen in dit artikel kunt u zo'n contract zelf beoordelen.

Stijgende hypotheekrente - snel oversluiten?
Uw hogere hypotheekrente inruilen voor een lagere? Net als bij het inruilen van auto's betaalt u er voor. Bij hypotheken in het algemeen een forse boete waardoor u nauwelijks of geen voordeel behaalt. Inruilen geeft u wel meer zekerheid als u de rente voor een langere periode vastzet.

En verder....

* Uit het lood

* Financieel advies van de maand

* Uitgaven

* Ledenkorting

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie