Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft neemt ZOOMIT over

Datum nieuwsfeit: 08-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Microsoft neemt ontwikkelaar van meta-directory oplossingen over

Technologieën van ZOOMIT leiden tot nieuwe Active Directory-oplossingen voor ondernemingsbreed identiteitsbeheer

Schiphol-Rijk/Brussel, 8 juli 1999 - Microsoft heeft de onderneming ZOOMIT Corp. overgenomen, een toonaangevend leverancier van meta-directory producten. Microsoft zal de technologieën van ZOOMIT integreren met de Microsoft Active Directory services van het besturingssysteem Windows 2000 Server. Met de technologieën van ZOOMIT kunnen klanten vanuit de Active Directory identiteitsgegevens beheren, zoals accountinformatie, wachtwoorden, configuraties en toegangsrechten die zijn opgeslagen in de waaier van aanwezige heterogene directory services. Microsoft zal in Active Directory tevens ondersteuning bieden aan applicaties en netwerkdiensten die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie