Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder onderwijs Almere op werkbezoek op scholen

Datum nieuwsfeit: 08-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Almere

Persbericht 196.1

8 juli 1999

WETHOUDER ONDERWIJS OP WERKBEZOEK OP SCHOLEN IN HAVEN

Pauline van Hoogenhuizen, wethouder van onderwijs, brengt vanmiddag, donderdag 8 juli, een werkbezoek aan twee basisscholen in Almere-Haven. Om 13.15 uur wordt zij door directeur Cor Honcoop ontvangen op De Loofhut aan de Vrijmark 114 voor een rondleiding door de school. De Loofhut is de enige Jenaplanschool in Almere-Haven.

Een uur later, om 14.15 uur, bezoekt de wethouder de openbare school De Klaverweide aan de Rietmeent 136. René Peeters, de clusterdirecteur van de vijf openbare basisscholen in Haven, zal haar daar ontvangen. Vervolgens zal Miranda Jansen, de interne begeleider van De Klaverweide, een presentatie geven over de zogenaamde ´zorgbreedte´ op die school. De school biedt mogelijkheden voor kinderen met verschillende capaciteiten. Zo zijn er leerlingen in het kader van ´Gewoon Anders´ maar heeft De Klaverweide ook een hoogbegaafdenproject. Tenslotte verzorgt vestigingsdirecteur Johan Kluin een rondleiding.


bron: Afdeling communicatie, Gemeente Almere

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie