Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening rotonde Nieuweweg / Pastoor Koopmanweg Den Helder

Datum nieuwsfeit: 09-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

persberichten

werk twee weken eerder klaar dan gepland

Datum: 1 juli 1999

Rotonde Nieuweweg / Pastoor Koopmanweg vanaf 9 juli open

Den Helder - Twee weken eerder dan gepland opent wethouder R. Waltmann voor Ruimtelijke Ordening op vrijdag 9 juli aanstaande de nieuwe rotonde op de aansluiting Nieuweweg / Pastoor Koopmanweg. Dit gebeurt om 16.00 uur. Na het weghalen van de laatste belemmeringen is de doorgaande verbinding tussen Julianadorp en Den Helder vanaf ca. 17.30 uur ook weer open voor al het autoverkeer. Met de opening wordt de derde fase afgerond van de reconstructie van de Nieuweweg. Het werk is in opdracht van de gemeente Den Helder uitgevoerd door de firma HWZ uit Amsterdam.

Prins Hendriklaan en Polderweg permanent gestremd tijdens zomerkermis

Dijkweg tijdens openingsuren kermis alternatief voor geblokkeerde Kanaalweg

Den Helder - Tijdens de openingstijden van de zomerkermis, van ongeveer 12.00 tot ongeveer 00.00 uur, is de Kanaalweg in beide richtingen gestremd, zeker voor doorgaand autoverkeer. Tussen middernacht en het middaguur is wel doorgaand verkeer mogelijk. Alternatief in beide richtingen tijdens de stremmingsperiode is de Dijkweg onderlangs de zeewering, tussen garage Zentveldt en het Helden der Zeeplein. De eerste stremming gaat in op vrijdag 2 juli om 15.30 uur.

De Prins Hendriklaan en de Polderweg zijn tijdens de hele kermisperiode (vrijdag 2 tot en met zondag 11 juli) vanaf de Krugerstraat permanent door doorgaand autoverkeer gestremd.

lijn 33 station-TESO v.v. langs andere route

Tijdens de kermisperiode rijdt de bus tussen het station en de veerhaven van de TESO in beide richtingen ook een andere route, namelijk via de Parallelweg, Ruyghweg, Fabrieksgracht, Spoorgracht en Weststraat.

Allerlaatste stenen stadsvloer gelegd bij Kanonnenpleintje

Den Helder - Momenteel worden de letterlijk allerlaatste stenen gelegd van de nieuwe stadsvloer in de binnenstad. Dat gebeurt in de Beatrixstraat ter hoogte van de Spoorgracht, waar tussen de fietsstrook en het Kanonnenpleintje de niveauverschillen verdwijnen. De werkzaamheden duren tot ca. 9 juli. De voorgenomen aanpassingen van het Kanonnenpleintje zelf vallen overigens buiten het stadsvloerproject en worden in een later stadium uitgevoerd.
_________________________________________________________________

Laatste verandering: juli 02, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie