Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

China Southern Airlines geland in Madurodam

Datum nieuwsfeit: 09-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
expostbus51


SWITCH PR

China Southern Airlines geland in Madurodam+foto

PERSBERICHT

CHINA SOUTHERN AIRLINES GELAND IN MADURODAM

Ultra moderne Boeing 777 toegevoegd aan luchtvloot Madurodam

Woensdag 7 juli 1999 om 17.00 uur vond de overdracht plaats van de Boeing 777 van China Southern Airlines, aan de loco-burgemeester van Madurodam, de 17 jarige Alfred Hol.

China Southern Airlines is de officiële luchtvaartmaatschappij van China met 270 binnenlandse bestemmingen. De ultramoderne luchtvloot van meer dan 100 toestellen bestaat uit alle typen Boeing en de Airbus 320. Op Nederland is de Boeing 777 ingezet.

China Southern Airlines vliegt tweemaal per week rechtstreeks van Amsterdam naar Beijing en Guangzhou. Reden te meer om deze luchtvaartmaatschappij van wereldformaat een plaats op de Madurodamse luchthaven te geven. Een luchthaven die, als een van de eerste grote projecten van Madurodam, inmiddels door haar veelheid aan toestellen van bekende maatschappijen, een zeer internationaal karakter heeft gekregen. Het schaalmodel, zoals gebruikelijk in Madurodam exact schaal 1:25, werd onthuld door General Manager van China Southern Airlines te Amsterdam de heer Liu Fu en loco-burgemeester van Madurodam Alfred Hol.

09 jul 99 09:40

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie