Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 09-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 9 Juli

ONGEVALLEN LETSEL

Vanochtend vond omstreeks 07.30 uur een frontale botsing plaats tussen twee auto's op de Boskantseweg in Sint Oedenrode. Twee mensen raakten gewond. Een van de automobilisten, een 28-jarige man uit Best, kwam plotseling op de andere weghelft terecht, waar hij tegen de auto van een 43-jarige vrouw uit Sint Oedenrode botste. Beide mensen werden met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis te Eindhoven. Beide auto's raakten total-loss. Op de Hasseltsedijk tussen Den Bosch en Berlicum is vanochtend een 13-jarige jongen uit Rosmalen op zijn fiets door een auto aangereden. De jongen stak plotseling de weg over, waarop hij werd geschept door een auto, bestuurd door een 61-jarige vrouw uit Den Dungen. Het slachtoffer werd met hofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch.

INBRAAK BOERDERIJ

Uit de schuur van een boerderij aan de Schootsehoef in Schijndel is vannacht gereedschap, zoals een bladblazer, een slijptol en een heteluchtkanon, weggenomen. In een auto die op het erf stond werd ingebroken. Uit de auto werd een cd-speler en geld weggenomen.

DIEFSTAL UIT AUTO

Vannacht is uit een auto, die geparkeerd stond op het erf van een woning aan de Schootsedijk te Sint Oedenrode een hoeveelheid electrisch gereedschap gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie