Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote opknapbeurt wijk Pikveld in Coevorden

Datum nieuwsfeit: 09-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Coevorden

09- 07- 99

GROTE OPKNAPBEURT WIJK PIKVELD IN COEVORDEN

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Coevorden heeft een plan van maatregelen goedgekeurd om de wijk Pikveld kwalitatief te verbeteren. Het plan is door de gemeente, woningstichting "De Eendracht", de bewonerscommissie Pikveld en de buurt- en speeltuinvereniging Pikveld/de Heege samen opgesteld. De maatregelen hebben met name betrekking op het verbeteren van de verkeerssituatie in de wijk, de groenvoorzieningen en speelterreinen.

In het kader van wijkverbeteringsmaatregelen en op verzoek van de bewoners van de wijk Pikveld hebben de gemeente, de woningstichting en (een afvaardiging van) de bewoners samen een plan gemaakt om de wijk Pikveld te verbeteren. Er worden verkeersremmende maatregelen genomen en invalideninritten en parkeervakken aangelegd in de wijk. Daarnaast zullen de groenvoorzieningen een grote onderhoudsbeurt krijgen en ook een aantal speelterreinen zal opgeknapt worden. Dit alles moet resulteren in een mooie en prettige woonwijk Pikveld.

Er zal binnenkort een inspraakavond georganiseerd worden, waar de bewoners van de wijk Pikveld de gelegenheid krijgen hun mening over het plan te geven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie