Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 11-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 11 Juli

MOTORRIJDER ZWAAR GEWOND

Vrijdagavond omstreeks 18.30 is een 27-jarige motorrijder uit Vlijmen op de Nieuwkuijkseweg onder Nieuwkuijk frontaal tegen een auto gebotst. De man werd zwaar gewond, onder politiebegeleiding, overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. De bestuurder van de auto, een 38-jarige Vughtenaar, bleef ongedeerd. De motor brak in twee stukken. Waarschijnlijk heeft de motorrijder in de bocht te hard gereden.

INBRAAK WONING

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken in een huis aan de De Bockstraat in Vlijmen. Men had een ruit uit de voordeur verwijderd. Er werd een videocamera, een GSM en een geldbedrag van 1200 plus wat cheques gestolen. In een woning aan de Liviusstraat is zaterdagmorgen ingebroken nadat men een raam van de keukendeur had vernield. Er wordt geld en sieraden ontvreemd, alsmede een spaarpot van de kinderen. Uit een huis aan de Eerste Hervendreef is vrijdagmiddag, avond of zaterdagochtend een tv en een videorecorder weggenomen nadat men een ruit van de keukendeur had vernield. Ook paspoorten en cheques worden vermist. Vrijdag verdween uit een woning aan de Buitenpepersdreef een portefeuille met een paar 100 gulden, alsmede een trommeltje met sieraden. De schuifpui was geforceerd. Het doosje met de sieraden werd later door spelende kinderen teruggevonden in het Rompertpark.

AANRANDER AANGEHOUDEN

Zaterdagavond is een 31-jarige Irakees op de Markt door de politie aangehouden nadat hij een hem onbekende vrouw op de Markt had aangerand. De man kwam tijdens het muziekfestival achter de vrouw staan en betastte haar. Ze liet duidelijk merken dat ze daar niet van gediend was, maar even daarna kwam hij voor de 22-jarige Vughtse staan en zoende haar vol op de mond. Later kon de man op aangeven van het slachtofer worden aangehouden. Hij werd op het bureau ingesloten.

SOKKENDIEF BETRAPT

Zaterdagmiddag is in een warenhuis aan de Pensmarkt voor 175 gulden aan sokken gestolen. Op de Barbaraplaats konden medewerkers van Stadstoezicht de verdachte van deze diefstal aanhouden. Het gaat om een 32-jarige man, woonachtig in Vught. Later is hij overgebracht naar het politiebureau.

GEWONDE NA KLAPPEN

Zaterdagochtend vroeg is in de Torenstraat een 25-jarige Bosschenaar na een klap in het ziekenhuis terechtgekomen. De man had woorden gekregen met een ander, waarop er over en weer klappen vielen. De man bleef op straat liggen, omstanders verleenden eerste hulp. Later kon er een verdachte worden aangehouden, het gaat om een 21-jarige Helvoirtenaar. Vrienden van het slachtoffer probeerden te verhinderen dat hij op de Parade in zijn auto wegreed en sloegen een ruit in. Toen kwam de politite ter plaatse. De verdachte werd overgebracht naar het bureau. De Bosschenaar mocht zaterdagochtend weer naar huis, mét een hersenschudding en vele hechtingen. Ook hij moet nog gehoord worden over zijn aandeel in de vechtpartij.

INBRAAK SPORTKANTINE

Vannacht is er ingebroken in een sportkantine aan de Eendenkooi. Er werd een raam geforceerd om binnen te komen. Er wordt een stereoset en muntgeld vermist.

AUTO GESTOLEN

Vannacht is aan de Amperestraat een blauwe Fiat Tempra met het kenteken DR-DT-08 weggenomen. Op een parkeerplaats bij de N266 in Den Bosch is vrijdag een zwarte Opel Omega met het kenteken SB-48-FX gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie