Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IBM introduceert nieuwe ThinkPad modellen

Datum nieuwsfeit: 11-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

IBM introduceert nieuwe ThinkPad modellen

E-business tools voor grote én kleine ondernemingen

Plaats, 2 juli 1999 - IBM lanceert nieuwe e-business tools met de

introductie van de nieuwe ThinkPad 600E- en ThinkPad 390E.

ThinkPad 600E

De ThinkPad 600E-lijn beschikt nu over modellen met de nieuwe Intel

(R) Mobile Pentium (R) II-processor van 400 MHz en vaste schijven

van 10 GB. De lijn beschikt bovendien over 13.3" TFT-beeldschermen,

cd-rom of DVD en batterijen met lange levensduur.

IBM introduceert nieuwe ThinkPad modellen

E-business tools voor grote én kleine ondernemingen

Plaats, 2 juli 1999 - IBM lanceert nieuwe e-business tools met de introductie van de nieuwe ThinkPad 600E- en ThinkPad 390E.

ThinkPad 600E
De ThinkPad 600E-lijn beschikt nu over modellen met de nieuwe Intel (R) Mobile Pentium (R) II-processor van 400 MHz en vaste schijven van 10 GB. De lijn beschikt bovendien over 13.3" TFT-beeldschermen, cd-rom of DVD en batterijen met lange levensduur.

De nieuwe ThinkPad 600E-modellen zijn standaard voorzien van Microsoft Windows NT of Windows 98 en maken deel uit van het programma Windows 2000 PC Ready om het integreren van mobile clients in uw bedrijf te vereenvoudigen. Een team van gespecialiseerde programmeurs, werkzaam in het Kirkland Programming Center van IBM, heeft uitgebreide functionaliteit voor Windows NT Workstation 4.0 en hoger ontwikkeld. De nieuwe ThinkPad 600E modellen zijn verkrijgbaar vanaf fl. 10.585,- ofwel EUR 4.811 (adviesprijs, exlusief BTW).

ThinkPad 390E
Het nieuwe ThinkPad 390E-model BOU is een alles-in-één alternatief voor de desktop en is een betaalbare e-business-oplossing voor kleine kantoren, het onderwijs en grotere ondernemingen. ThinkPad 390E is eenvoudig uit te breiden en te onderhouden door de modulaire bay en uitbreidbare vaste schijf. De nieuwe ThinkPad 390E bevat de nieuwste Intel Mobile Celeron (TM)-processoren met een snelheid van 366 MHz en grote vaste schijven van 4,8 GB. Met een optionele tweede batterij in de modulaire UltraBay FX biedt de nieuweThinkPad 390E de reizende gebruiker maximaal 6,8 (1) uur ongestoord werkplezier. De nieuwe ThinkPad 390E is te verkrijgen vanaf fl 4.865,- ofwel EUR 2.211 (adviesprijs, exclusief BTW).


* Voor aanvullende technische specificaties: zie bijlage.

Voor meer informatie:
IBM Nederland N.V. Namens IBM Etta Pouw Ina van der Meulen 020 ? 513 42 28 020 - 487 40 00 (etta_pouw@nl.ibm.com) (ina@svdt.nl)

Internet-gebruikers kunnen ook voor nadere informatie over IBM en haar producten, diensten en technologie terecht op het World Wide Web. Het adres van IBM's home page is www.ibm.com. Het adres van de Nederlandse IBM PSG home page is: www.pc.ibm.com/nl. Tevens kunt u voor meer informatie telefonisch terecht bij het IBM PC Response Centre (020 ? 504 05 01).

Aanvullende informatie

ThinkPad 600E
Naast cd-rom- en DVD-stations, kan de nieuwe modulaire UltraslimBay (TM)
van ThinkPad 600E worden uitgebreid met een breed assortiment verwisselbare
accessoires, waaronder een SuperDisk-station (LS-120), een Zip-drive van 100MB
en een tweede batterij. Alle modellen in de ThinkPad 600E-lijn zijn compatibel met de IBM SelectaBase- en SelectaDock-oplossingen.

ThinkPad 390E
De nieuwe ThinkPad 390E biedt gebruikers de keuze uit compatibiliteit met zowel Windows NT als Windows 98. Het ThinkPad 390E-model is uitgerust met IBM?s nauwkeurige TrackPoint-aanwijsapparatuur met Internet-schuifbalk. De flexibele UltraBay FX biedt ondersteuning voor de nieuwe combinaties cd-rom/FDD of DVD/FDD, een optionele tweede batterij of tweede vaste schijf, zonder dat hiervoor speciale tools zijn vereist. ThinkPad 390E kan rechtstreeks worden aangesloten op een optionele IBM Port Replicator of Port Replicator met geavanceerde EtherJet(TM)-voorziening, die ook compatibel zijn met ThinkPad 570 en eerdere modellen van ThinkPad 390.

Service en ondersteuning
De notebooks van de IBM ThinkPad 600E- en ThinkPad 390E-lijn worden ondersteund door IBM's service en support, wat de notebooks uitermate geschikt maakt voor grote én kleine ondernemingen. IBM biedt onder meer de volgende ondersteuning; een helpdesk die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. De ThinkPad 600E heeft een garantie (2) van drie jaar. De ThinkPad 390E heeft een garantie van één jaar. Aanvullende ondersteuning en technische informatie is beschikbaar op de ThinkPad-website op www.ibm.com/pc/europe/thinkpad.

(1) Resultaten zijn gebaseerd op de benchmark-test SYSmark van BAPCo Business Applications Performance Corporation). De levensduur van de batterij varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder helderheid van het scherm, toepassingen, voorzieningen, batterijonderhoud, stroomvoorzieningen en andere voorkeursinstellingen.
(2) Internationale garantie is beschikbaar in de landen waar IBM en IBM-dealers ThinkPad-producten verkopen en ondersteunen (registratie is vereist).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie