Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sport en Spel in Maassluise wijken

Datum nieuwsfeit: 12-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO159
Datum: 6 juli 1999

Sport en Spel in de Maassluise wijken

Kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 tot 14 jaar hoeven zich deze zomervakantie in Maassluis niet te vervelen. Van 12 juli tot en met 5 augustus worden er in verschillende wijken in Maassluis allerlei sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Bijna alle wijken komen twee keer aan de beurt met een gevarieerd aanbod van activiteiten.

Twee activiteitenprogramma's voor de jeugd Er zijn twee verschillende activiteitenprogramma's opgezet die rondtouren door de Maassluise wijken. Het eerste programma bestaat uit een klimwand, een katrolbaan, een klimnet/ touwbaan, een luchtkussen, het spel reaktion, doelschieten, een reuze-sjoelbak en blikjes-frisbee gooien (programma 1). Het tweede programma (2) biedt sportieve activiteiten als voetballen, basketballen, doelschieten, pedalo's, een éénwieler, een spiraalspel en een reuze-sjoelbak. In onderstaand schema is te zien welke wijk op welke dag aan de beurt is met welk activiteitenprogramma:

Welke wijk Wanneer (met welk programma) Op welke lokatie Palet maandag 12 juli (1)
maandag 26 juli (2) langs Julianalaan, Prinses Christinaschool en het speelveld
Burgemeesterswijk dinsdag 13 juli (1) dinsdag 27 juli (2) speelvelden naast kinderdagverblijf aan de Burg. Schwarzlaan
Lepelaarplantsoen/ Vogelwijk woensdag 14 juli (1) plantsoen 't Hoofd woensdag 28 juli (2) naast het wijkgebouw Componistenwijk donderdag 15 juli (1) tussen Van Beethovenlaan en Mozartlaan
Molenwijk donderdag 29 juli (2) grasveld bij de Stadsmolen 't Stort maandag 19 juli (1)
maandag 2 augustus (2) sportveld naast de (VW)garage Steendijkpolder dinsdag 20 juli (1)
dinsdag 3 augustus (2) schoolplein van het scholencomplex Verto/ Bloemenbuurt woensdag 21 juli (1) woensdag 4 augustus (2) vijver en grasveld Vertowijk Dijkpolder/ Sparrenflat donderdag 22 juli (1) achter Sparrenflat Vondelpark vrijdag 23 juli (1)
donderdag 5 augustus (2) vijver en speelveld

Informatie
Deelname aan de sport- en spelactiviteiten is gratis. Jongeren tussen de 7 en 14 jaar kunnen zich op de genoemde data tussen 13.00 en 16.00 uur uitleven onder begeleiding van medewerkers van het wijkbeheer. Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht bij Jan van Bergen Henegouwen, telefoon 5931 835 of 06 - 51226522, of bij het bureau wijkbeheer in het stadhuis, telefoon 5931 843.

Laatste wijziging: 06 July 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie