Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergaderschema gemeente Den Helder

Datum nieuwsfeit: 12-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Weeknieuws

Vergaderingen

betreft: Welzijn en Cultuur
week: week 27

Op maandag 12 juli vergadert de commissie Welzijn en Cultuur. De agendapunten en de lokatie waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Ouderenbeleid

De adviesraad Ouderenbeleid vergadert op maandag 12 juli. Op de agenda staan onder andere de vragen van AOV/Unie 55+ over het Falgawinkelcentrum, gericht aan gemeentebestuur en beantwoording van gemeentebestuur, de concept-reactie aan gemeentebestuur over het begrip "vergrijzing" in de beleidsgerichte toekomstverkenning van Boer & Croon. De vergadering wordt gehouden in kamer 0.08 en begint om 14.00 uur.

Natuur en Landschap

Op dinsdag 13 juli vergadert de commissie Natuur en Landschap. Op de agenda staat PKB Waddenzee/gebieden Vogelrichtlijnen, en de fax NHL inzake verplaatsen uitkijkpunt op zeereep. De vergadering begint om 20.00 uur in kamer 154.

Commissie Milieuzaken

Op dinsdag 13 juli is er een extra vergadering van de commissie Milieuzaken. Op de agenda staat het evaluatierapport over het hondenpoepbeleid. Het informele deel begint om 19.30 uur. Om 21.30 uur begint het formele deel van de vergadering.

Stadsontwikkeling

De commissie Stadsontwikkeling vergadert op woensdag 14 juli. Op de agenda staan, onder voorbehoud, onder andere de toelichting op het plan van de architect van de Rijksinrichting voor jeugdigden, de toelichting op het plan van de architect Kapitein voor de Prinses Louiseboulevard, het conceptbestemmingsplan Sluisdijk `98, het initiatiefvoorstel uitbreiding ambtelijke verkeerscommissie, de mogelijkheden voor de aula op de begraafplaats en het voorstel uit de raad voor een autoloze zondag. Voor alle duidelijkheid: de agendapunten zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat deze nog gewijzigd en/of aangevuld worden.

Welstand

De Welstandscommissie vergadert donderdag 15 juli. De agendapunten en de lokatie waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Onderwijs en Jeugdzaken

Op donderdag 15 juli vergadert de commissie Onderwijs en Jeugdzaken. De agendapunten en de lokatie waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kan daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid.

Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

_________________________________________________________________

laaste verandering: juli 08, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie