Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe skate-site op internet

Datum nieuwsfeit: 12-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Nieuwe skate-site op internet

Sinds zaterdag 10 juli is SKATEPLANET (www.skateplanet.com) - een nieuwe site voor skaters - te bewonderen op internet! De site staat boordevol informatie over alles wat met skaten te maken heeft. Aangegeven wordt hoe men de skates moet onderhouden, voor elke maand worden de toertochten kenbaar gemaakt en op de WIN-pagina kunnen eigen foto's worden ingestuurd. Alle foto's worden op de site geplaatst en de beste foto verdient een prijs! Verder kunnen bezoekers van de site hun postcode of woonplaats invullen om de skatescholen, skateshops en de locaties voor skateverhuur bij hen in de buurt achterhalen.

SKATEPLANET is ontwikkeld door WebSolutions, een internet bedrijf uit Den Haag. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van sites met een zoeksysteem naar bedrijven en winkels. De inhoud van de site is verzorgd door het communicatiebureau Triple B & R uit Oostzaan. De komende maanden wordt de site verder uitgebreid. De bedoeling is om bij de opbouw van de site de verschillende skate doelgroepen als uitgangspunt te nemen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie