Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP: Geen pechvliegtuigen boven dichtbevolkte gebieden

Datum nieuwsfeit: 12-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SP: GEEN PECHVLIEGTUIGEN BOVEN DICHTBEVOLKTE GEBIEDEN

SP-Kamerlid Harry van Bommel deelt de verontwaardiging van de Werkgroep Vliegverkeer Bijlmermeer over het incident met de Jumbo van Garuda die zaterdagavond na een brand in de motor moest terugkeren naar Schiphol. Naar zijn mening is het onaanvaardbaar om pechvliegtuigen -zonder noodzaak- over dichtbevolkte gebieden als Amsterdam-Zuidoost te leiden. Volgens de laatste berichten zouden er ook andere vliegroutes tijdens het incident beschikbaar zijn geweest. Van Bommel heeft vandaag minister Netelenbos van Verkeer en Waterstaat om opheldering over het incident gevraagd. Hij wil tevens weten of uitvoering is gegeven aan de aanbeveling van de parlementaire ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie