Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 12-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 07/12/99

Persbericht van 12 juli 1999/
Persbericht

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Naar nu bekend is geworden, is op zaterdagmiddag een 53-jarige Eindhovense vrouw op de Tongelresestraat ter hoogte van Verouden meubelen door een personenauto van achteren aangereden. De vrouw reed op de fiets en kwam door deze aanrijding zwaar ten val. De bestuurder van de auto die haar van achteren heeft aangereden is zonder zich om het slachtoffer te bekommeren, doorgereden. Het slachtoffer is door enkele onbekende omstanders naar een dokter gebracht die haar naar het ziekenhuis liet vervoeren. Daar bleek dat de vrouw diverse zware kneuzingen, aan haar bovenbeen, ribben en schouder had. De fiets van het slachtoffer werd totaal vernield. In het kader van het onderzoek naar de juiste toedracht van deze aanrijding verzoekt de politie getuigen van de aanrijding zich te melden. Met name de mensen die het slachtoffer in eerste instantie naar een dokter hebben gebracht worden verzocht zich te melden.

Eindhoven: Ontmanteling hennepkwekerij
Na een uitvoerig onderzoek is maandagmorgen om 08.45 uur, in een woning aan de Dr. Willem Leijdslaan een 23-jarige Eindhovenaar, aangehouden. Tijdens de huiszoeking bleek dat er in een schuur achter de woning een professioneel ingerichte hennepkwekerij was ingericht. De 185 volgroeide hennepplanten zijn inbeslaggenomen evenals alle aanwezige apparatuur. De verdachte is na verhoor heengezonden

Helmond: Mishandeling
Zondagmiddag omstreeks 16.20 uur is op het veldje aan de Troelstrastraat een 16-jarige jongen uit Helmond geschopt en geslagen. Hij bevond zich daar met enkele jongeren. Plotseling pakte een 17 jarige jongen uit Helmond, hem van achteren vast. De 16 jarige Helmonder nam dit niet en dreigde tegen de scooter van zijn aanvaller te schoppen. Direct daarop sloeg, schopte en deelde de 17 jarige jongen het slachtoffer enkele kopstoten toe. De 16 jarige Helmonder is daarop weggegaan. Hij bekwam verwondingen aan zijn gelaat en klaagde over hoofdpijn. De politie stelt een onderzoek in.

Eindhoven: Aanhouding na ruzie
Een 34-jarige inwoner van Eindhoven is maandagavond om 18.35 uur, op de Verhulststraat aangehouden. Om 18.40 uur is op de Christinastraat een 28-jarige Eindhovenaar aangehouden. Beide mannen hadden kort ervoor, op de Verhulststraat, om nog onbekende reden, ruzie met elkaar gehad waarbij door de 34-jarige verdachte was gedreigd met een mes. De 28-jarige Eindhovenaar bleek bij zijn aanhouding in het bezit van een ploertendoder. Beide verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het bureau. Het mes en de ploertendoder zijn inbeslaggenomen.

Helmond: Aanhouding na steekpartij
Een 28-jarige inwoner van Helmond is maandagavond om 18.45 uur, op De Burcht aangehouden. De verdachte had maandagmiddag op De Burcht, omstreeks 17.30 uur, een 26-jarige inwoner van Helmond, bij een ruzie over drugs, met een mes proberen te steken. Bij deze steekpartij zijn de ribben van het slachtoffer gekneusd. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het politie bureau en inverzekering gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie