Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 13-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond/Eindhoven 07/13/99

Persberichten 13 juli 1999/

Politieberichten

Helmond: Fraude
Tegen een 22-jarige inwoner van Helmond is proces-verbaal opgemaakt ter zake steunfrau-de. Hij pleegde de fraude in de gemeente Helmond in de periode van enkele maanden in 1996, 1997 en 1998. De man werkte voor een uitzendbureau zonder opgave te doen van zijn inkomsten aan de sociale dienst. De gemeentelijke sociale dienst werd voor een bedrag van fl. 14.271,68 benadeeld. Dit bedrag wordt teruggevorderd.

Helmond: Diefstal uit een woning
Tussen maandagmorgen 11.30 uur en dinsdagmorgen 09.15 uur, is er ingebroken in een woning aan het Soesterbergplein. Men is de woning binnen gekomen door verbreking van een deur aan de achterzijde van de woning. De hele woning is doorzocht. Uit de woning zijn een fototoestel, vier horloges en een geldbedrag weggenomen.

Eindhoven: Aanhouding drugsdealers
Naar aanleiding van klachten m.b.t. overlast van drugshandel in de buurt, heeft de politie van Eindhoven Woensel Zuid een onderzoek ingesteld naar de bewoners van een pand aan de Buijs Ballotstraat. Op maandag 12 juli zijn naar aanleiding van dit onderzoek vijf verdachten in de leeftijd van 26 tot 39 jaar aangehouden. Drie Eindhovenaren en twee inwoners van Nuenen. De twee bewoners van de woning aan de Buijs Ballotstraat een 26-jarige en een 30-jarige Eindhovenaar, zijn inverzekering gesteld. De andere drie verdachten konden na het afleggen van een verklaring weer naar huis terugkeren.

Eindhoven: Aanhouding na steekpartij
Op maandagavond om 23.10 uur, zijn op de Ardechelaan een 38-jarige Eindhovenaar, een 21-jarige inwoner van Eindhoven en een 22-jarige Eindhovenaar, aangehouden. De drie waren betrokken bij een ruzie over een GSM. De 21-jarige verdachte werd daarbij door de 38-jarige verdachte, met een mes in zijn bil gestoken. De 22-jarige verdachte sloeg daarop met een kettingslot op de pols van de man die gestoken had. De drie verdachten zijn voor onderzoek naar de juiste toedracht van de ruzie, ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Houtdieven aangehouden
Maandagavond om 22.40 uur, zijn op de Brahmslaan twee Eindhovenaren in de leeftijd van 22 en 24 jaar, aangehouden. De twee hadden kort ervoor hout weggenomen op de Beemdstraat. Een getuige had dit gezien en waarschuwde de politie. De twee zijn voor onderzoek overgebracht naar bureau. Het hout is inbeslaggenomen.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Vanmorgen is er op de Franklin D Rooseveltlaan een snelheidscontrole gehouden. Van de 236 gecontroleerde voertuigen reden er 29 harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie