Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vakantieactiviteiten voor jongeren in Maassluis

Datum nieuwsfeit: 13-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO163
Datum: 14 juli 1999

Vakantieactiviteiten voor jongeren tot 5 augustus in de Maassluise wijken

Het sport- en spelprogramma dat het Maassluise wijkbeheer voor jongeren van 7 tot 14 jaar heeft opgezet, toert nog tot en met 5 augustus door de wijken. Vrijwel alle wijken worden bezocht met het gevarieerde aanbod van sport- en spel. Het programma is op 12 juli van start gegaan en de eerste sport- en spelmiddagen werden goed bezocht. De middagen duren van 13.00 tot 16.00 uur en deelname is gratis.

Twee activiteitenprogramma's met sport en spel Er zijn twee verschillende activiteitenprogramma's opgezet voor de Maassluise jeugd. Het eerste programma bestaat uit een klimwand, een katrolbaan, een klimnet/ touwbaan, een luchtkussen, het spel reaktion, doelschieten, een reuze-sjoelbak en blikjes-frisbee gooien (programma
1).
Het tweede programma (2) biedt sportieve activiteiten als voetballen, basketballen, doelschieten, pedalo's, een éénwieler, een spiraalspel en een reuze-sjoelbak.
In bijgaand schema is te zien welke wijk op welke dag aan de beurt is met welk activiteitenprogramma.

Welke wijk Wanneer (met welk programma) Op welke lokatie Sluispolder-Oost maandag 26 juli (2) speelveld tussen Julianalaan en Prinses Christinaschool (onder aan de dijk) Burgemeesterswijk dinsdag 27 juli (2) speelvelden naast kinderdagverblijf aan de Burg. Schwarzlaan 't Hoofd woensdag 28 juli (2) naast het wijkgebouw Componistenwijk donderdag 15 juli (1) tussen Van Beethovenlaan en Mozartlaan
Molenwijk donderdag 29 juli (2) grasveld bij de Stadsmolen 't Stort maandag 19 juli (1)
maandag 2 augustus (2) sportveld tussen Talmastraat en P.J. Troelstraweg
Steendijkpolder dinsdag 20 juli (1)
dinsdag 3 augustus (2) schoolplein van het scholencomplex Verto/ Bloemenbuurt woensdag 21 juli (1) woensdag 4 augustus (2) vijver en grasveld Vertowijk Dijkpolder/ Sparrenflat donderdag 22 juli (1) achter Sparrenflat Vondelpark vrijdag 23 juli (1)
donderdag 5 augustus (2) vijver en speelveld

Informatie
Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht bij Jan van Bergen Henegouwen, telefoon 5931 835 of 06 - 51226522, of bij het bureau wijkbeheer in het stadhuis, telefoon 5931 843.

Laatste wijziging: 13 July 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie