Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verjaardagsfeestje bij stormvloedkering groot succes

Datum nieuwsfeit: 13-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
?**** Persbericht ****

Verjaardagsfeestje bij de stormvloedkering groot succes

Hoek van Holland, 13 juli 1999.
Ruim twee maanden nadat het Keringhuis gestart is met de mogelijkheid om een verjaardagsfeestje in het Keringhuis te vieren, is er al bijna elke week een feestje bij de Maeslantkering gevierd. Ook zijn de reacties van de kinderen zeer enthousiast. Een jongetje van amper zeven jaar oud legde zijn kleine broertje van drie eens haarfijn uit hoe die stormvloedkering nou werkt. En een meisje vertelde thuis dat het bezoek aan de kering net als een heel erg leuk schoolreisje was.

Het verjaardagsarrangement bij de Maeslantkering duurt ongeveer een uur en een kwartier en bestaat uit een film, uitleg bij een bewegende maquette, een korte rondleiding op het terrein van de kering en een feestelijke speurtocht. Aan het eind van de rondleiding krijgt iedereen een toepasselijke verrassing mee.

In combinatie met dit arrangement kan men gebruik maken van een aanbieding van het restaurant. Dit houdt in dat voor een speciale prijs de kinderen aan een versierde tafel chips of patat kunnen eten met een glas limonade.

De kosten voor een verjaardagsrondleiding zijn: fl 35,00 voor maximaal 10 kinderen tot 13 jaar. Een verjaardagsarrangement kan telefonisch gereserveerd worden in het Keringhuis (0174-511222).


__________________________

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie