Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Succesfactoren plattelandsvernieuwing op AgriHolland

Datum nieuwsfeit: 14-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Succesfactoren plattelandsvernieuwing op AgriHolland

Datum: 14/07/99

Plattelandsvernieuwing wordt vaak beschouwd als een boerderij met iets erbij. Je kunt dan denken aan uiteenlopende activiteiten zoals bed & breakfast, huisverkoop, dagopvang van kinderen, het verwerken van grondstoffen tot fruitsap, ijs of zuivelproducten, een horecagelegenheid of kunstgalerie. Maar het gaat om meer: om de leefbaarheid van kleine kernen, nieuwe relaties die ontstaan tussen stad en platteland en het betrekken van consumenten bij ontwikkelingen op het platteland. Daarom heeft de Internetsite AgriHolland in samenwerking met het Innovatie Steunpunt Wageningen het dossier Plattelandsvernieuwing op Internet gepubliceerd. In het dossier is informatie over allerlei ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie