Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grand Concours Laurent-Perrier: Frisse kijk op wijn

Datum nieuwsfeit: 14-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
WIJNINFO.NL NIEUWS

Grand Concours Laurent-Perrier: een frisse kijk op wijn en spijs

Het Grand Concours Laurent-Perrier is een nieuwe wijn-en-spijs competitie voor gastheren en koks uit Nederland en Belgik.

Dit jaarlijks te huden Concours voor de lekkerste gastronomische combinaties is een initiatief van het tijdschrift Proefschrift en de Academie voor Gastronomie. Het beroemde champagnehuis Laurent-Perrier is bereid gevonden deze competitie te ondersteunen.

Waarom het Grand Concours Laurent-Perrier?

Wereldwijde veranderingen op gastronomisch gebied... Zowel de gastronomie als de wijnwereld zijn de laatste jaren steeds sterker onderhevig aan veranderingen en trends. Meer en meer gerechten die vandaag nog ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie