Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AXENT start onafhankelijk adviesbureau SNCi in Europa

Datum nieuwsfeit: 14-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht
AXENTÙ Technologies start onafhankelijk adviesbureau SNCi in Europa

Houten, 14 juli 1999- AXENT Technologies, internationaal marktleider in informatiebeveiligingsoplossingen, heeft de start van het onafhankelijke adviesbureau SNCi Europe aangekondigd. SNCi adviseert organisaties over uiteenlopende securityvraagstukken, beveiligingsmanagement en netwerkbeveiligingsproducten.

SNCi Europe richt zich specifiek op de Europese markt. In deze markt hebben IT-managers te maken met een groeiend gebruik van extranet- en Internettoepassingen. Een gevolg hiervan is dat bedrijfsinformatie steeds kwetsbaarder wordt. Open netwerken veranderen continu, terwijl ontwikkelingen als e-commerce en virtuele organisaties steeds striktere beveiligingseisen stellen.

SNCi biedt organisaties onafhankelijk beveiligingsadvies op maat, aan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie