Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Helmond

Datum nieuwsfeit: 14-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 07/14/99

Persberichten van 14 juli 1999/
Persbericht

Helmond: Bedreiging
Op dinsdagavond om 20.50 uur, is op de Bij de Populieren een 44-jarige man uit Helmond aangehouden. Even daarvoor had hij een 21-jarige Helmonder met een bijl bedreigd. Kort daarna ging de 44 jarige Helmonder zijn woning binnen en kwam terug met een hoge drukspuit. De 44-jarige man pakte een aansteker, maakte vuur en spoot vervolgens in de richting van de 21 jarige Helmonder. Een grote steekvlam ging rakelings langs het hoofd van de 21-jarige. De gewaarschuwde politie kon de verdachte aanhouden. Hij is ingesloten aan het politiebureau. De mannen hadden onenigheid gekregen over hout wat de 21 jarige van de 44 jarige zou hebben weggenomen.

Helmond: Diefstal suikerspin
Op woensdagmorgen omstreeks 0.50 uur zijn op de Watermolenwal vier mannen, 35, 40, 42 en 25 jaar, allen uit Helmond aangehouden. Drie van hen hadden even daarvoor 8 zakken suikerspin vanaf de suikerspintent weggenomen. De 25 jarige Helmonder bemoeide zich met de aanhouding. Op vordering van de politie de plaats te verlaten, weigerde hij te gaan. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Aanhoudingen na overlast
Woensdagnacht om 01.25 uur, zijn op de Markt een 20-jarige en een 21-jarige Helmonder aangehouden. De aangehouden verdachten maakten deel uit van een groep jongelui die al enkele dagen voor overlast zorgen. Tijdens de aanhouding van de verdachten, die zich hevig tegen hun aanhouding verzetten, probeerden enkele ander jongelui dit te verhinderen. Nadat zij enkele malen gevorderd waren om zich te verwijderen en daar niet aan voldeden werd met inzet van een politiehond de groep op afstand gebracht. Hierbij zijn een 19- en een 20-jarige Helmonder aangehouden omdat zij zich niet wensten te verwijderen. De 19-jarige verdachte werd hierbij door de politiehond in zijn been gebeten. Alle vier de verdachten zijn voor onderzoek ingesloten op het bureau.

Helmond: Aanhouding na mishandeling
Een 24-jarige inwoner van Helmond is woensdagmiddag om 13.50 uur op de Jan Stevensstraat, aangehouden. De verdachte had in de woning van zijn ex een spiegel vernield en haar bij de keel gegrepen. De man is ingesloten in het politiebureau.

Helmond: Diefstal auto
Tussen woensdagnacht 03.30 uur en woensdagmiddag 14.00 uur, is vanaf de Calsstraat, een personenauto, merk Opel, type Astra, kleur wit, voorzien van het kenteken DN-JJ-40, weggenomen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie