Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 14-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 14 Juli

INBRAAK AUTO VUGHT

Bij een inbraak in een auto op 13 juli 1999 op de Peperstraat te Vught is een autoradiocdspeler ontvreemd. Waarde onbekend. Een portierruit was vernield.

BRAND SINT OEDENRODE

Op 14 juli 1999 omstreeks 00.50 uur ontstond brand in een auto, onder een carport bij een woning aan de Bobbennagelseweg te Sint Oedenrode. Kort nadat de bestuurder de auto onder de carport geparkeerd had, viel de stroom uit en ontdekte de eigenaar dat de schuur, waar de carport bij hoorde in brand stond. De auto brandde geheel uit en een gedeelte van de schuur ging ook verloren. Ook de woning liep brandschade op. Er vielen geen gewonden. Brandweer bluste de brand.

INBRAAK AUTO SCHIJNDEL

Bij een inbraak in een auto aan de Mozartstraat te Schijndel in de nacht van 13 op 14 juli 1999 is een tas met gereedschap ontvreemd. Waarde onbekend. De daders verwijderden een ruit van de bestelbus.

DIEFSTAL AUTO BOXTEL

Vanaf De Voerman te Boxtel is in de nacht van 13 op 14 juli 1999 een blauwe Mercedes 250D, kenteken DP-XX-34 ontvreemd. Waarde onbekend.

DIEFSTAL AUTO SINT MICHIELSGESTEL

Vanaf de Directeur van Beekstraat te Sint Michielsgestel is in de nacht van 13 op 14 juli 1999 een Mercedes, kenteken JD-PF-53. Waarde onbekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie