Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SpeeloDome geeft Autotron weer nieuwe dimensie

Datum nieuwsfeit: 15-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

SpeeloDome geeft Autotron weer nieuwe dimensie

ROSMALEN - Na de officiële opening begin juni van het interactieve museum AutoDome meldt Autotron de ingebruikname van wederom een nieuwe attractie: SpeeloDome. De koepelhal is omgetoverd tot een fantastisch speelparadijs voor peuters, kleuters en al wat grotere kinderen.

Kinderen beleven al vele jaren de dag van hun leven in het gezelligste autopretpark. Met de realisatie van SpeeloDome heeft een dagje Autotron er weer een nieuwe dimensie bij gekregen.
In de grote Koepelhal heeft een groot aantal doe-activiteiten een plaats gekregen. Wellicht de meest in het oog springende attractie vormt het 6 meter hoge speellabyrint. Hier kunnen de kinderen in klimmen, glijden, springen en klauteren. De attractie is in eigen beheer ontworpen en uitgevoerd en is super veilig voor de kinderen.
Met grote toewijding en vakmanschap is de uit het eind van de jaren twintig daterende draaimolen gerestaureerd en vanaf de grond weer opgebouwd. De kleinsten zullen er ongetwijfeld geen genoeg van krijgen. Dankzij de doordachte opstelling van de doe-attracties spelen de kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen allemaal in dezelfde ruimte, zonder dat de 'groten' de 'kleintjes' in de weg lopen en andersom.

In het soft-play gedeelte van de hal kunnen de jongste bezoekertjes naar hartelust met zachte attributen stoeien en zich heerlijk uitleven in de ballenbak. De al weer wat oudere kinderen kunnen de mooiste dingen met grote legoblokken bouwen. Verder is er in SpeeloDome volop gelegenheid om te klimmen en te glijden. Leuk voor jong én oud zijn de zogeheten funwheels. Deze in eigen beheer ontwikkelde driewielers moeten met de hand worden voortbewogen.
Ook de radiografisch bestuurbare bootjes zullen de aandacht van de kinderen – en ongetwijfeld ook van vaders en opa’s – trekken. Terwijl het kroost naar hartelust aan het ravotten is, kan een eenvoudige versnapering genuttigd worden op het Sisi-terras.
SpeeloDome is een attractie geworden waar ouders hun kinderen moeilijk vandaan zullen krijgen. De pa’s en ma’s zijn dus gewaarschuwd!

Autotron is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 19,50 gulden, kinderen 4 tot 12 jaar 17, 50 gulden. Het Autopretpark is gelegen aan de A50 ’s-Hertogenbosch - Nijmegen. Met openbaar vervoer, OV/Reislijn 0900 9292 (niet kostenloos).

Autotron infolijn: 073 523 33 00.

Rosmalen, juli 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie