Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Gemert/Laarbeek

Datum nieuwsfeit: 15-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Gemert/Laarbeek 07/15/99

Persberichten 15 juli 1999/

Politieberichten

AARLE-RIXTEL:
In de nacht van 13 op 14 juli werd geprobeerd in te breken in een winkel aan de Kouwenberg in Aarle-Rixtel.
Het slot van de winkel werd geforceerd. Vanwege goed hang-en sluitwerk kon de deur echter niet worden geopend. Er werd niets ontvreemd.

AARLE-RIXTEL:
Op maandag 12 juli, omstreeks 00.30 uur, parkeerde een 31-jarige inwoner van Aarle-Rixtel zijn personenauto, een witte Volkswagen-Golf, in een parkeerhaven aan de Dorpsstraat in Aarle-Rixtel. Toen hij op woensdag 14 juli, rond 14.00 uur, bij zijn auto terugkwam, bleek deze tengevolge van een aanrijding met een ander voertuig flink beschadigd. De dader is doorgereden zonder zijn identiteit achter te laten. Misschien heeft iemand iets gezien. Telefoon politie Gemert-Laarbeek: 0492-391200.

AARLE-RIXTEL:
op woensdag 14 juli, omstreeks 18.45 uur, vond een aanrijding plaats in het verkeerssluisje op de Bosscheweg in Aarle-Rixtel. Een 45-jarige inwoner van Someren-eind stuurde zijn autobus de verkeerssluis is, terwijl hij gezien de bebording voorrang had moeten geven aan een tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een 24-3'arige inwoner van Helmond. Er ontstond alleen materiele schade.

GEMERT:
op woensdagavond 14 juli werd in Gemert een bromfiets gestolen. De 17-jarige Gemertse eigenaar zette zijn zo goed als nieuwe paarse Yamaha-Aerox rond 22.25 uur afgesloten op de standaard voor een sportwinkel aan de Nieuwstraat. Toen hij enkele minuten later terugkwam was zijn bromfiets verdwenen.
Door deze diefstal is de Gemertenaar voor een kleine vijfduizend gulden gedupeerd.
Graag wil de politie contact met getuigen van dit feit. Telefoon politie Gemert-Laarbeek: 0492-391200.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie