Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 15-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 15 Juli

GEWONDEN BIJ AANRIJDINGEN

Een 23-jarige fietsster uit Vortum Mullem is woensdagmiddag op de Hoogeindseweg in Sambeek bij een aanrijding gewond geraakt. De vrouw werd aangereden door een 27-jarige vrachtwagenchauffeur die achteruit een inrit uitreed en daarbij de vrouw op haar fiets over het hoofd zag. Zij kwam ten val en is met voetletsel en een hersenschudding opgenomen in het ziekenhuis in Boxmeer.

Bij een aanrijding op de Havenlaan in Cuijk is donderdagmorgen een 19-jarige meisje uit Nederasselt gewond geraakt. Zij verleende met haar bromfiets op de kruising met de brug van Katwijk geen voorrang aan een 46-jarige Duitse automobilist. Doordat het bandje van haar helm knapte vloog de helm af en liep zij een hoofdwond op. Ook had ze licht letsel aan een enkel. Na behandeling in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen kon het slachtoffer weer naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie