Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staffware en Micrografx samen in analyse bedrijfsprocessen

Datum nieuwsfeit: 15-07-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Staffware Workflow geïntegreerd met Micrografx' Business Process Analysis-software

Staffware en Micrografx werken samen om analyse van bedrijfsprocessen te optimaliseren

Maarssen, 15 juli 1999 - Micrografx en Staffware hebben een strategische overeenkomst gesloten om hun oplossingen voor zakelijke workflowondersteuning te optimaliseren. Micrografx is wereldwijd marktleidend leverancier van grafische software voor ondernemingen en Staffware is een toonaangevende aanbieder van workflowoplossingen. In het kader van deze overeenkomst zal Micrografx haar iGrafx Process-oplossing, voor het analyseren en simuleren van zakelijke processen, rechtstreeks koppelen met de Workflow-oplossing van Staffware.

De koppeling van beide producten stelt managers in staat om de potentiële gevolgen van veranderingen in hun belangrijke bedrijfsprocessen te verkennen met behulp van realtime gegevens uit de bedrijfsbrede workflowsystemen. Met iGrafx Process, onderdeel van de bedrijfsbrede grafische oplossing Micrografx' iGrafx System, kunnen gebruikers met behulp van directe momentopnames van zakelijke processen, toekomstige business scenario's testen en 'wat als'-analyses uitvoeren om hun zakelijke prestaties te optimaliseren. Door de interface naar iGrafx, krijgen Staffware-gebruikers de mogelijkheid om workflowdata te lezen en monitoren via iGrafx Process om vervolgens eenvoudige simulaties te creëren en de resultaten te vergelijken.

Met deze gecombineerde oplossingen kunnen managers belangrijke zakelijke processen optimaal beheren. Douglas Richard, president en chief executive officer bij Micrografx: "Managers kunnen hun bedrijfsmodel grafisch veranderen binnen iGrafx Process door nieuwe variabelen te introduceren of gegevens van hun Staffware-systemen te gebruiken. Vervolgens kunnen ze met een druk op de knop overzichtelijke analyses maken, die laten zien hoe hun bedrijfsprocessen reageren op nieuwe ontwikkelingen. Zij kunnen hierdoor meteen inefficiënties en potentiële risico's, maar ook kansen ontdekken."

Beschikbaarheid
De interface wordt geïntroduceerd op de International Software Conference (ISC) bij de Document and Work Management Exhibition in Londen, die plaatsvindt van 8 tot en met 10 september 1999. Het Duitse SMS DV-Beratung GmbH uit Keulen ontwikkelt de interface.
Over het Micrografx iGrafx Systeem
Het iGrafx System combineert interoperabiliteit, schaalbaarheid, beheerbaarheid en de mogelijkheid tot uitbreiding in één. Alle componenten zijn volledig interoperabel en het systeem werkt naadloos samen met Microsoft Office en de bedrijfskritische systemen in een organisatie. Met de iGrafx Professonional-module kunnen gebruikers diagrammen maken, en deze daarna eenvoudig gebruiken in iGrafx Process voor een simulatie van een 'wat als'-situatie. Om de interactiviteit te optimaliseren is het mogelijk om de applicaties eenvoudig aan te passen met behulp van de geïntegreerde ontwikkelomgeving iGrafx Development, die een reeks APIs omvat. Zowel Micrografx iGrafx Professional, iGrafx Process als iGrafx Development zijn volledig compatibel met Visual Basic for Applications (VBA) 6.0, de algemene applicatie-programmeertaal van Microsoft. Dit betekent dat het systeem verregaand geïntegreerd kan worden in andere applicaties die VBA ondersteunen.

Staffware
Staffware is marktleider op het gebied van workflowmanagement. Met meer dan 555.000 gebruikers in 50 landen, is Staffware wereldwijd marktleider op het gebied van workflowoplossingen. Met Staffware-producten kunnen gebruikers snel workflowoplossingen ontwikkelen die bedrijfsregels en -processen automatiseren, voor de optimalisatie van hun klantenservice, concurrentievoordeel, organisatorische productiviteit en veiligheidsvoorschriften. Het hoofdkantoor van Staffware is gevestigd in Maidenhead, Groot-Brittannië en de onderneming heeft 23 vestigingen in 13 landen. Meer dan 3.000 Staffware-consultants bieden ondersteuning aan een netwerk van 360 partners, verkopers en OEM's. Staffware is een van de oprichters van de Workflow Management Coalition (WfMC), en ondersteunt de standaards die gedefinieerd zijn door de WfMC.

Micrografx
Micrografx, opgericht in 1982 (NASDAQ: MGXI), is wereldwijd marktleidend leverancier van grafische software voor ondernemingen met focus op drie categorieën gebruikers: proces-, ERP- en netwerkspecialisten, professionele ontwerpers en algemene, zakelijke gebruikers. Het Amerikaanse hoofdkantoor van Micrografx bevindt zich in Richardson, Texas. R&D-faciliteiten zijn gevestigd in Richardson, Los Angeles en Portland. De onderneming heeft daarnaast internationale kantoren in Australië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Nederland en het Verenigd Koninkrijk en werkt samen met vertegenwoordigers in Denemarken, Polen, Spanje en Zwitserland. Aanvullende informatie over het grafische softwareassortiment van Micrografx is te vinden op de Micrografx web site, www.micrografx.com/. Trialversies kunnen bij Micrografx worden aangevraagd, ook is het mogelijk deze via de web site te downloaden.

Voor meer informatie: Micrografx B.V., Kareen Daenen, Tel: 0346 - 558 181 of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Berith Selling, Tel: 023 - 562 82 08

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie