Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voortaan bellen voor asbest op milieustraten Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 15-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 15 juli 1999, no. 43

Voortaan bellen voor asbest op milieustraten

Op de Eindhovense milieustraten kunnen kleine partijen asbest gebracht worden. Op alle milieustraten is sinds kort een nieuw type asbestcontainer in gebruik genomen. De containers zijn zowel voor degene die het asbest erin legt, als voor de verwerking eenvoudiger te bedienen. Omdat asbest om veiligheidsredenen alleen in deze speciale containers mag worden opgeslagen en er per milieustraat maar één container staat, is het handig om even te bellen of er nog plaats is wanneer u asbest heeft.

De voorwaarden voor het aanleveren van asbest blijven ongewijzigd. Per keer mag maximaal 35m² asbest aangeleverd worden. Het asbest moet dubbel verpakt zijn in stevig plastic folie met daarop een sticker of briefje met de tekst 'asbest'.

Tijdens de openingsuren van de milieustraten (maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur) kunt u bellen naar de beheerder van de milieustraten.

De telefoonnummers zijn:
Gabriël Metsulaan: 2123190
Esp: 2426055
Lodewijkstraat: 2569171

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie