Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie milieuvereniging "het stroomdal" Coevorden

Datum nieuwsfeit: 15-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Coevorden

Persbericht 15- 07- 99

EENMALIGE WAARDERINGSBIJDRAGE VOOR NATUUR- EN MILIEUVERENIGING "HET STROOMDAL"

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Coevorden heeft besloten Natuur- en Milieuvereniging "Het Stroomdal" een eenmalige waarderingsbijdrage van fl. 500,00 te schenken. De gemeente Coevorden wil hiermee laten zien dat zij het goede werk van de vereniging waardeert en wil steunen.

De Natuur- en Milieuvereniging "Het Stroomdal", die overigens gevestigd is in Schoonebeek, doet op het gebied van natuur en milieu vele goede dingen, ook binnen de gemeente Coevorden. De gemeente Coevorden wil door middel van de financiële bijdrage en het beschikbaar stellen van topografische gegevens van Coevorden haar waardering voor de werkzaamheden van de vereniging tonen.

Of de gemeente de vereniging in de toekomst vaker financieel gaat steunen, hangt af van de vraag of de vereniging in de toekomst projecten op het gebied van natuur en milieu gaat uitvoeren die van belang zijn voor de gemeente Coevorden.


Coevorden, 15 juli 1999.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie